Junior Dance Naomi Proveniers

Vrijdag 27 februari 2015 -

Een leerling van Scala, Naomi Proveniers, heeft mee gedaan aan de audities van het programma Junior Dance. Naomi is 1 van de finalisten van 2015.
Vanaf 27 februari zal zij in het nieuwe seizoen te zien zijn.
Wij wensen haar veel succes!

Hieronder haar verhaal over haar deelname aan het programma:

Ik ben NAOMI, zit in de derde klas op SCALA en doe mee aan het programma Junior Dance van NPO 3 op ZAPP:))!

Het verhaal begon met mijn 2 zusjes die zich hadden ingeschreven voor het programma. Toen ze hun inschrijffilmpjes op Youtube hadden bekeken kwamen ze filmpjes van mij tegen.

Later kreeg ik een mail of ik ook mee wou doen aan het programma. Eerst was ik heel erg aan het twijfelen omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar later besloot ik toch mee te doen. Het leek me gewoon een leuke ervaring om mee te maken, maar had nooit verwacht uiteindelijk zo ver te komen. Een week of 2 later konden we op de grote TV auditie komen. Het was een superleuke ervaring, backstage met alle andere dansers, het licht, de camera mensen enz..

Toen was het grote moment daar de auditie zelf. Er was veel publiek en een groot podium, ik was super zenuwachtig. Ik kreeg eerst een paar vragen gesteld over wie ik was en wat ik doe enz.. Toen had ik mijn auditie en het ging supergoed, geen negatief commentaar gehad (maar daar mag ik nog niet te veel over zeggen :)). En ik was door naar de volgende ronde.

Bij de 2de ronde kregen we een workshop van je coach, die je in het programma ging begeleiden( De coach die ik gekregen had was Sigourny). De coach ging 4 dansacts van de 7 uitzoeken die door mochten naar de volgende ronde). En gelukkig was ik een van de vier die door was en dus gelijk naar de liveshows mocht :).

Daarna hebben we als verassing noch iets heel leuks gedaan maar daar mag ik ook niets zeggen ;).

Nu hebben we kennis gemaakt met alle liveshow finalisten en hebben we al verschillende trainingen gehad (daar mag ik ook niet veel over zeggen,haha). En we hebben ook al veel verschillende opnames gehad. Ik kan in ieder geval vertellen dat het heel erg leuk gaat worden!!!

Natuurlijk gaan we met de klas 3KD naar LIVE SHOW!!